Tandartspraktijk Bakker

Geachte Patiënt,

 

Vanaf 22 april hervatten wij de reguliere mondzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met een vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Mocht u op één van de onderstaande vragen met “ja” antwoorden dan verzoeken wij om te wachten met het maken van een afspraak bij ons of om uw afspraak te annuleren.
-Heeft u nu Corona?
-Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met Corona?
-Bent u genezen van Corona korter dan twee weken geleden?
-Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)?
-Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
-Bent u in thuisisolatie?
-Woont u in een verpleegtehuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij het betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de praktijk proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Om deze reden werken wij tijdelijk met een deurbeleid.  Zit de wachtkamer te vol (maximaal 3 personen tegelijk) dan verzoeken wij u om buiten te wachten.

Nog wat extra aanwijzingen:

-Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
-Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
-Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
-Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.
In de behandelkamer houden we ons aan de richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

 

 

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Bakker bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen
Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen
Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patiënt worden
We bespreken graag met u de mogelijkheden om bij ons patiënt te worden.
U kunt zich telefonisch aanmelden, telefoonnummer 045-5311443 of inschrijven op onze website.

Route